Cambridge University Press - Yazar Çalıştayı

Son kullanıcılar için Cambridge Core Platform Demosu
Caroline Kerbyson Eğitim Müdürü, Cambridge University Press

Cambridge Core Demonstrasyonu
30 dakikalık bu sunumda katılımcılara Core aracılığıyla akademik içerik ile ilgili nasıl arama yapacakları ve içeriği nasıl tarayabilecekleri gösterilecektir. Ayrıca Altmetrics, ORCID yazar bağlantıları gibi modern bir yayınevi platformunun özelliklerinden bazıları ve kişiselleştirme özelliklerinden yararlanmak için nasıl hesap oluşturulabileceği gösterilecektir.

2. Bölüm:
Cambridge Core Elektronik Kaynaklar Sunumu
Elizabeth Mantis
Ortadoğu Kıdemli Satış Yöneticisi, Cambridge University Press

Cambridge University Press Elektronik Kaynakları
30 dakikalık bu sunumda Cambridge University Press elektronik kaynakları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

- Cay/Kahve Molasi (15dk)

3.  Bölüm:
Akademik Yayınlama Süreci
Caroline Kerbyson
Eğitim Müdürü, Cambridge University Press

Akademik Yayın Süreci Nasıldır ve Bir Akademik Dergide Yayınlanma Şansınızı Nasıl Arttırabilirsiniz?
1 saatlik bu sunum, bir makalenin tasarı çalışmalarından gönderime hazırlanmasına kadar tüm safhaları kapsamaktadır. Oturum sırasında katılımcılar, çalışmaları için uygun bir dergi seçmeyi ve makalelerini gönderdikten sonraki aşamaları öğreneceklerdir.

Kalan yer
Bu etkinlik için yer kalmamıştır
Kapasite

Tüm Tarihler